Logo-184X104

download

Collectedoelen mei 2020

3 mei: Zending

10 mei: Stichting Stéphanos Stéphanos is een reformatorische stichting die hulp biedt aan de meest kwetsbaren in Malawi en Zambia, namelijk (wees-)kinderen. Ook hun familie en dorpsgenoten profiteren hiervan.

In Malawi ligt bij het werk de focus op diaconaal werk en onderwijs, met de Bijbel in de hand. Het doel van het verschaffen van hulp in Malawi, is het bevorderen van zelfstandigheid en vermijden van langdurige afhankelijkheid.

In Zambia zijn de werkzaamheden hoofdzakelijk gericht op evangelisatie.

17 mei: Landelijk Kerkverband

21 mei: Dit Koningskind

Dit Koningskind ondersteunt christenen bij moeiten van het leven met een beperking en inspireert en motiveert tot intensieve onderlinge verbondenheid omdat ieder mens nodig is in Gods gezin.

24 mei: Stichting in de rechte straat

Hoe vaak proberen we God niet tevreden te stellen? De vraag naar voldoening komt voor onder alle christenen, van welke kerk dan ook. Gelukkig lezen we in de Bijbel over onvoorwaardelijke genade die we ontvangen door de Heere Jezus Christus.

Toch is dit niet binnen alle kerken bekend. Veel rooms-katholieke medemensen kennen de genadeboodschap van het Evangelie niet. IRS wil daarom het Evangelie onder hen bekendmaken.

IRS werkt voornamelijk in landen waar het Evangelie van vrije genade nog weinig gehoord en verkondigd wordt. Bijvoorbeeld in België, Italië, Spanje en Polen.

31 mei: Stichting Steun Gereformeerde Kerken Frankrijk

De Stichting Steun Gereformeerde Kerken in Frankrijk (SSGKF) werd in 1986 opgericht vanuit de Christelijke Gereformeerde Kerken (CGK) en de Nederlands Gereformeerde Kerken (NGK).

De stichting heeft als doel: het ondersteunen van de Franse kerken waarmee de CGK en NGK contact onderhouden.

Afdrukken E-mailadres

CGK Open Poort Boskoop

Parklaan 1b
2771 GB Boskoop
0172-216033